Vėl apie aukas


Apie aukas truputį susimąstyti teko. Jaučiu, kad sukasi galva, kažko ryškiai nesuprantu. Milijonai, dešimtys milijonų komunistų „aukų“.. Taip tiesiog daug nesigilinant, padarius trumpą retrospektyvą apie pastaruosius porą dešimtmečių, kas visgi į ką šaudė: komunistai ar į komunistus? Kieno dėka Lietuvoje sukviesti žmonės žuvo — V.Landsbergio ar komunistų? Komunistai šaudė ar V.Landsbergis išprovokavo apgaudinėdamas žmones per radiją „mieli tautiečiai, mus puola! Ateikite prie Parlamento, prie bokšto, prie televizijos! Į jus niekas nešaudys!“ O žmones paklausė, atėjo ir padėjo galvas.

Dabar, paėmus pučą. Kas į žmones šaudė — komununistai ar demokratai? Komunistai nešaudė. Būtų iššovę, gal tada būtų ir laimėje. O pats „pažangiausias pastarųjų laikų politikas“, kaip anot V.Landsbergio, Borisas Jelcinas į žmones šaudė, nepagailėjo nieko. Po to, aišku, nusigėrė iki mirties. Pernelyg buvo baisu pagalvoti ką padaręs. O atėjus žmonių žudikams, vadinamiems „demokratams“ į valdžią, staiga kaip grybai pradėjo dygti visai kito pobūdžio – tų pačių, neišdrįsusių pakelti ginklą prieš savo tautiečius, komunistų vadinamosios „aukos“. Fantastika! Kokia stebuklinga metamorfozė! Vakarykščiai žudikai kaltina savo priešininkus, neišdrįsusius pakelti prieš juos ginklą, žudynėmis! Iš tiesu, tokią rokiruotę galėjo įvykdyti tik superciniški politinių šachmatų žaidėjai. O kur mokoma tokių žaidimo taisyklių?

2 Comments

  1. Simas
    Posted 30 gruodžio, 2008 at 00:02 | Permalink | Atsakyti

    Gan kvailas mąstymas. Autorius, nukvakęs komunistas, atrodo juokingai. Žmonės ėjo prie svarbių objektų, nes norėjo patys, ne vien dėl to, kad kažkas juos kvietė ten eit apgaudinėdami. Iš kur Landsbergis turėjo žinoti, jog šaudys ar nešaudys? Autorius naudoja tipinė kgbistinė praplautagalvių techniką. Viską iškritikuoja, nesutinka su tikrais faktais, ir bando juos sumenkinti, primesdamas savo “tiesas“. Šis metodas gan senas ir jau pabodęs, todėl siūlyčiau ką nors naują atrasti, kad ir man ir kitiems skaitytojams būtų įdomiau skaityti kgbistines-komunistines blevyzgas. Tikrieji idealai ir tikroji tiesai negali būti užtušuota juodu kgb flomasteriu. Kai faktai yra akivaizdūs viskas griūna. Todėl atsipeikėk. Jei žemė apvali, ar kgb naudodama tavo techniką sakys, kad iš kur jūs žinote, jūs kvaili visi, juk čia nesąmonė, jinai kvadratinė, ar kas nors patikės? Tai kaip gali sakyti, kad komunistinės aukos yra nekomunistinės? Negi landsbergio aukos? Kodėl jie ėjo prie bokšto? KGB metodika kai paliekama tik ta informacija, kuri naudinga, o visas kitas “mėšlas“ išmetamas. Bet žmonės mąsto juk…ne tie laikai brangusis

  2. labaslietuva
    Posted 30 gruodžio, 2008 at 18:14 | Permalink | Atsakyti

    Yra mąstymas „komunistinis-kagebistinis“ kaip anot Simo, bet tada yra ir landsbergistinis-durniujantis mąstymas. Kas žino kuris iš jų yra geresnis?

Parašykite komentarą