Baltijos Tigras „20 metų be TSRS“


Kuo toliau tuo labiau linkstu socializmo link. Kai tenka pažiūrėti kapitalizmo ir demokratijos vertybes nematau nieko daugiau tik idiotiškumą ir degeneracija. Lietuvoje visi labai verkia, kad laimėjo Uspaskihas ir t.t. bet man tik juokas ima. O koks skirtumas? Juk narkomanų nesumažės. Krizė bus tokia pati kaip ir anksčiau. Dabar jaunimui tampa autoritetas kaip Byberis, o ne Vytautas Didysis, Natalija Zvonkė vietoj Barboros Radvilaitės. Dar reikia džiaugtis, kad yra krepšinis, nes be jo tai nežinia kas būtų. Bet ir tai kiek padiskutuoju su žmonėm visiem dzin kas su kuo ten žaidė ir t.t svarbiausia, kad vistiek blogai…

Atrodo esame gilioj duobėj, nebetikime niekuo net savimi. Bet nieko tokio juk galima emigruoti tiesa? Tokie variantai kaip planas B plinta kaip maras po Lietuvos jaunimą, bet kito kelio į geresnį gyvenima tikriausiai nebus. Klausimas kylą ką daryti? Žmonės Lietuvoje neturi nei kur gyventi, nei dirbti, nei leisti sau kažką daugiau nei tik mokėti mokėsčius. Ir apie kokį dar patriotiškumą diskutuoti kai neturim pajegios kariuomenės, kultūros, pažangos?

Šaipytis iš sovietinių simbolių Lietuvoje tapo norma ir tai žymi didžiausią vakarietišką absurdą kokį tik galima įsivaizduoti. Pasakymas, kad sovietai prievartavo Lietuvą lygus nuliui. Nes ką jau ką, bet Lietuvos TSR, buvo gerai išvystytas žemės ūkis, nutiesti keliai, pastatytos mokyklos, ligoninės, kuriami miestai kuriuose gyveno ir gyveną žmonės, statoma infrastruktūra, viskas tvarkinga ir jokių pyderastų ar narkomanų. Okupacijos žala mano manymu yra nulis.

31 Comments

  1. Posted 26 spalio, 2012 at 09:22 | Permalink | Atsakyti

    UK referendume pasisays ar ji yra už išstojimą iš EU, jeigu už tuomet imigrantų laukia sunkūs laikai – 2014-2016 planuojama užtrenkti duris emigrantams iš rytų europos

    • Posted 26 spalio, 2012 at 20:09 | Permalink | Atsakyti

      Kiek žinau ES labai naudinga daryti europa multi nacionalistine. Pvz Lietuvoj atsiras nigeriu, kitaijcu. O vat Londone Lietuvių, Norvegijoje – Lenkų ir t.t. Juk planuojama ikurti JEV (Jungtines Europos Valstijas) visiškas absurdas. O jeigu nori išstoti tai išsimokėk skola (kurios neįmanoma išmokėti) taip, kad nėr kur dingt. Nuskesim su visa vieninga Europa ir bus vsio.

      • Neringa Čiulpienė
        Posted 27 vasario, 2013 at 12:24 | Permalink

        O kuo tau juodukai nepatinka rasistinis šūde? Pavydi, kad bybius geresnius turi, ir gali mergas geriau papisti (lietuvaites), nei tu, su savo 2 cm „pažyba“? 😀 😀

      • Posted 2 kovo, 2013 at 18:51 | Permalink

        Neringa geriau užtilk nes matos, kad nesigaudai kaip pasaulį viskas vyksta. Jaučiu blondinė esi kuri megsta čiultpi nigerių daikčiukus, nes matosi kad apie pimpalus daugiausiai ir žinai :D. Nemanau, kad čia verta su tavim diskutuoti apie praeitį ar dabartį, Neveltui tavo pavardė Čiulpienė…tad eik ir ryk baltą jogurtą į sveikatą!

  2. PS
    Posted 28 spalio, 2012 at 06:03 | Permalink | Atsakyti

    Jei ES byrės, niekas niekam nemokės. Kas kita skolos visokiems TVF, Pasaulio bankui, kitoms valstybėms, privatiems bankams.

    • Posted 28 spalio, 2012 at 06:29 | Permalink | Atsakyti

      Aš esu tik už UK išstojima iš tos kvailos EU. Jie turėjo žymiai geresnes sąlygas vystitis kai bendradarbiavo su savo buvusiom kolonijom. O Amerika ir pasaulis turi būt išlaisvinti nuo pasaulio bankų, TVF, žydų ir t.t.

      • Neringa Čiulpienė
        Posted 27 vasario, 2013 at 12:22 | Permalink

        Tipo norisi tau, kad visi taip šūdinai gyventų kaip Rusija ir Baltarusija? Kur žmonės ėsti neturi ką, o ponai ne mašinomis (kaip pas mus), bet karietomis važinėjasi 🙂 Maksvoje sutemus tamsu, nes rusai dar elektros neišrado. Ir beje, UK niekada iš ES neišstos 🙂

  3. Neringa Čiulpienė
    Posted 27 vasario, 2013 at 12:21 | Permalink | Atsakyti

    Koks pedofilas čia rašė? 😀 Niekinti Sovietines vertybes ne tik reikia, bet ir būtina piliečius skatinti tai daryti! Mes pvz. su draugu, Pergalės dienos proga (tokia šventė švenčiama ruskyne), tai visada kieme apšikam Stalino skulptūros galvą, pamižam ant Lenino paminklo Grūto parke. Beje, pedofile, Lietuvos TSR ūkį išvystė ne rusai, o Lietuviai, ir šiaip – NAHUY jį vystė! Kas prašė blet ??? Eikit nahuy su tuo ūkiu! Nebūtų pyderai okupavę, butumėme vystę kosminius tyrimus, ar nano technologijas. Tai dabar turim agurkų princą su įsivaizduojamu infarktu

    • Posted 11 kovo, 2013 at 15:38 | Permalink | Atsakyti

      Ji vystyt pradejo kada istatimu baze nusiziurejo is TSRS. O ju buvo paties lenino sudeta. Tada iskart mesos is bulviu pradejo visiems uztekti. O mesa, jeigu tai zinai, tik ukiuose gali augti.

  4. Šūdauja
    Posted 6 kovo, 2013 at 17:55 | Permalink | Atsakyti

    Blogiausia, kai degradiškom mintim yra pritariama. Įdomu, kodėl: ar kad Byberiui nučiulpt, o Zvonkei nulaižyt nori, ar kad -23 metais iš po raudonos sienos zombiais išlindom?
    Baisu, kai visa tokią ir anokią šūdaują dar galima atrasti internete. Čia vėl grįžtama prie Byberio autoriteto nučiulpimui ir nulaižymui, keliant klausimą, “Kodėl“.

  5. Andrius Vainauskas
    Posted 2 vasario, 2014 at 21:25 | Permalink | Atsakyti

    Dėl okupacijos žalos:
    socialistinės ekonomikos augimas jau 8 dešimtetyje predėjo lėtėti ir atsilikti nuo vakarų, o 9 dešimtmečio pradžioj buvo stagnacijos būklėj. Istorija parodė, kad socialistinė santvarka nėra efektyvi.
    Socializmo istorija gal kiek panaši į baudžiavą tuo aspektu, kad buvo suprasta, kad prievartinis baudžiauninkų darbas nėra efektyvus ir jos buvo atsisakyta. Panašiai nutiko ir su socializmu.
    Jeigu Lietuva būtų išlikusi kapitalistinė – šiuo metu ji nebūtų taip atsilikusi nuo vakarų.
    Žinoma tuo metu niekas nežinojo, kad socializmas nepasiteisins, taigi gal ne iš piktos valios ta žala buvo padaryta, tačiau reikia nepamiršti, kad Lietuvoj socialistinis valdymas buvo įvestas ne savo noru, o neteisėtai ir per prievartą, o dėl nusikaltimo padarymo kilusi žala turi būti atlyginta.
    Taip pat nereikėtų manyti, kad sovietai mums padarė kažkokių dovanų, ne va jie mums kažką pastatė, ko mes patys nebūtumėm sugebėję pasistatyi, nes vakarų pavyzdys rodo, kad po karo vakarų valstybės sugebėjo atsigauti bei vystytis ir be socializmo.

    • Posted 3 vasario, 2014 at 08:35 | Permalink | Atsakyti

      Socializmas gali būti pasiektas tik per nacionalizmą, be to TSRS nebuvo bedarbių, pyderastų ir kitokių vakarietiškų nesamonių, vaikai nebuvo mokomi vadinti mamos ir tėvo – tėvas 1, tėvas 2, mažų vaikų nieks netvirkino, egzistavo šiokia tokia pagarba šalia esančiam. Pvz TSRS laikais buvo pastatyti Kalniečiai, Eiguliai, Šilainiai ir daug kitų miestų bei miestelių, žmonės gaudavo paskyras žemėj. Galbūt gyvenimo būdas buvo išties slobnas, bet užtat be socializmo ir nacionalizmo Lietuviai nebūtų atgavę nepriklausomybės. Socializme nebuvo klasių apart fakto, kad vėliau “lyderiai“ sušiko viska, bet žmonės nebuvo dulkinami pro subine su vakarietiška nesveika kultūra. Šiandien viskas daroma už pinigą, dėl pinigo ir pinigui, totali konsiumerizmo diktatūra, žmonės dabar turi šūdinesnes salygas vystitis išskyrus, kad gali emigruoti, mat TSRS nebuvo kur dingt viskas vienoda. Dabar jaunimas vejasi “Vakarietišką“ prasmirdusia kultūrą, gali išsirinkti valdžia kuri kaip šuniukai išdavę vieną šeimininką dabar klauso kito – Briuselio, egzistuoja liberastinė, ir korpokratinė nuostata. Žmonės kurie kovoja prieš tokį mėšlą – sėda į kalėjimus, būna išjuokiami ir t.t. Pvz. Lietuviai panašiai kaip TSRS nebeturi teisių į žemę, nes ji yra okupuota, Stalino konstitucija šiandieną tapo Lisabonos sutartim – kilpa Lietuvai ant kaklo, žmonės emigruoja, asimiliuojas į kitas valstybes ir baigia išnykt, vietoj normalių kultūrinių laidų TV rodo KAKADU ŠŪDA, visokias nusičiulpusias blondines kurios ale “moka dainuot“, visi vienas už kitą krūtesni, ir visi vieni kitiem gerkles pjausto, jeigu taip būtų buvę TSRS, Lietuviai jau seniai butū išnykę. TSRS žala yra nulinė palyginus su ES žala. Euras, Lisabonos sutartis, IAE uždarymas, emigracija, dar šūdinesnis gyvenimas štai jūsų Eurorojaus pasekmės. Tvarkos nėra – žmogus partrenkes motina su vaiku gauna 4 metus kalėti, auginantis marihuana – 10 metų. Pavok vištą sėsi į kalėjimą, pavok milijoną apdovanotas būsi. Man keista klausyt tokių paviršutiniškų žmonių kurie klauso visko ką žiniasklaida jiems sako, arba ką rašo istorijos knygos, nepamirškit mielieji istoriją rašo nugalėtojai, o norint suprast kas vyksta aplinkui reik domėtis ir kita medalio puse.

  6. Andrius Vainauskas
    Posted 3 vasario, 2014 at 09:19 | Permalink | Atsakyti

    Tamsta socializmą klaidingai sutapatinate su požiūriu į žmogaus teises ir laisves. Pavyzdžiui arabų pasaulyje yra kapitalizmas, bet žmogaus teisės ten mažai teįgyvendinamos, panašiai, kaip buvo ir sovietų sąjungoje.
    Taip pat galimai turite nepilnas žinias apie politines doktrinas, nes sakote: “socializmą galima pasiekti tik per nacionalizmą“. Socializmas yra priešinga doktrina nacionalizmui, nes nacionalizmas yra kapitalizmo kryptis. Jūs turbūt turite omenyje, kad autoritarizmą galima pasiekti tik per nacionalizmą, nes autoritarizmo ašy socializmas ir nacionalizmas yra toj pačioj skalėj. Dar tiksliau būtų sakyti autoritarizmą įmanoma pasiekti tik per nacionalizmą arba socializmą.
    Taigi jūs turbūt esate ne tiek socializmo šąlininkas, kiek autoritarizmo/nacionalizmo.

    Galima remtis šiuo doktrinų grafiku: http://cosmicpenguin.com/GDY/gdy/socpol.gif

    • baltijostigras
      Posted 5 vasario, 2014 at 20:29 | Permalink | Atsakyti

      daugiau apie mano pažiūras tamsta galite skaityti: http://ltnacionalistas.wordpress.com/ be nacionalizmo socializmas neimanomas, multikultūrizmas tiek neįmanomas kapitalizme tiek socializme kaip matėme pavyzdį TSRS, kitas dalykas tai tesinė ir ekonominė sistema turi tenkinti tautos poreikius, o ne Amerikos ar ES įsitikinimus. Pvz Arabų šalys visad buvo konservatyvios ir jos aplenkė Vakarus, tik vakarai to nepripažįsta, ir dar stengiasi iš visų jėgų okupuoti ir sugriauti tas šalis. Pvz Libija, visi žmonės turėjo darbus, valstybė konpensuodavo jaunai šeimai būstą ar automobilį, infrastruktūra – liux, nebuvo jokių jankių bankų kurie apkvailintų žmones ir valdytų valstybę, teisinė sistema buvo skaidresnė nei demokratiškoj Litvoj, tačiau JAV su kolonijom savo (ES, NATO) sugriovė Libija teigdama, kad ten neva diktatorius ir t.t. Pagrindinė priežastis buvo ta, kad Gadafis atsisakė atsiskaityti už naftą globalia valiuta – doleriu, o jankiams tas nepatiko ir užbombardavo Libija, netrukus Kinija, Rusija, Kinija pasirašė sutartį, kad atsiskaitys už naftą nebūtinai doleriu, o kuom norės. Viskas kuom Vakarai remia savo įtaką tai arba diktatoriais arba kad pyderastų teisės yra pažeidžiamos ir vsio, o pyderastų teisės = žmogaus teisės, nors Lietuvoj nepasakytum kad žmogaus teisių ar konstitucijos yra paisoma. Demokratija yra totalus šūdas mano manymu. Per daugiau nei 20 metų ji visiškai nepasiteisino ir nepasiteisins. Mūsų tautos nuomonei yra nusispjaut, jei mes nepriimam pyderastų kaip normalių tai reiškia mūsų kultūrinę poziciją ir ji negali keistis, nes jei tai nenormalu mums reiškia nenormalu ir taškas, ir nereikia taikstytis su tokiu mėšlu.

    • baltijostigras
      Posted 5 vasario, 2014 at 20:29 | Permalink | Atsakyti

      atsiprašau Indija, Rusija ir Kinija pasirašė sutartį del naftos…

  7. Andrius Vainauskas
    Posted 6 vasario, 2014 at 11:57 | Permalink | Atsakyti

    Lietuviška demokratija žinoma dar jauna ir tebebręsta, turi savų problemų ir pan. Lietuva taip pat dar tik besivystanti valstybė. Tačiau esam teisingam kely ir ateity gyvensim gerai, kaip ir vakaruose.
    Totalitarizmas yra iš principo blogis, nes viskas vykdoma pagal vieno ar kelių sugalvotą “teisingą planą“. Kiek buvo įvairių socializmo pakraipų? Leninizmas, stalinizmas, trockizmas, marksizmas, dar velniai žino koks -izmas. O nugalėjo tas kuris išžudė visus, kurie jam prieštaravo, netgi buvusius savo sąjungininkus. Tai dėl to jis teisiausias? Argi Lietuvoj irgi taip turi būti, kad padaryta viskas pagal vieną plokšelę, o visus kam tas nepatinka užsmaugti?
    Yra tokia taikli karikatūra su Stalino atvaizdu, kur parašyta: kaip padaryti visus laimingus? – išžudyti visus tuos kurie nelaimingi.

    Taigi turi būti demokratija – žmonių valdymas. Brandi demokratija turi pasireiškti dar tuo, kad ne tik dauguma valdo, bet ir mažuma neturi būti smaugiama. Nereikia smaugti tų, kurie galvoja kitaip, masto kitaip yra kitos tautybės, kitos seksualinės orientacijos ir pan. Nereikia trukdyti kitiems gyventi taip, kaip jie nori, juk jie savo buvimu tikrai kitiems netrukdo.

    • baltijostigras
      Posted 7 vasario, 2014 at 11:40 | Permalink | Atsakyti

      Galiu pasakyt totalus debilas esi, Lietuva nėra besivystanti valstybė o greičiau nuvystanti, po 50 metų pranašaujamas lietuvių tautos išnykimas, mums vienas šeimininkas diktavo salygas, dabar diktuoja kitas, į tautos nuomonė nieks nekreipia dėmesio, mūsų kariai kurie dirba NATO okupantams žudo nekaltus žmones kurie naftos turi, kur tau ta demokratija? Ar balsavai už lisabonos sutartį? Ar norėjai kad pyderastizmas taptų pagrindine vertybę, ar nori kad tavo žemę kolonizuotu svetimšaliai ir korporacijos įvairios, tau nežinant degtinės kaina vis labiau mažėja, kad tautą nugirdyt būtų galima ir iš to mokėt pensijas, kiekviena partija dirba šeimininkui, Briuselis diktuoja visas salygas, Briuselis pasiuntė nafik Airių, Prancūzų ir Olandų referendumų rezultatus kurie aiškiai pasakė NE Lisabonos sutarčiai, kitos šalys net neturėjo tokios galimybės jau nekalbant apie Lietuvą, nors Lietuviai net nežino kas ta Lisabonos sutartis, o jei dar paklaustum išvis kas ta Lisabona sakytų Afrikos šalis…aš su jumis daugiau nediskutuosiu šiom temom nes atrodo, kad pyderastų-demokratija jum labiau patinka. Pirma reikia skaityti ir daug mokytis teorijos komunizmo, socializmo, nacionalizmo o tada komentuoti, bet ne komentuoti tada kai yra primityvios žinaisklaidos privarytos žinios jūsų vištos smegenyse, ar balsavom dėl to kad pultume Iraka, Afganistana, Pakistana? Parsidavėm už skalbimo miltelius ir alų ir čia demokratija? Tai kas toliau? gal galvoti, kad ekonomika auga, žmona man ištikima, vaikai negeria o puikiai mokosi, žiniasklaida niekad nemeluoja? Gyvenk toliau savo iliuzijoj, prie Smetonos net Lietuva buvo labiau išvystita tiek patriotiniu atžvilgiu tiek visais kitais.

  8. Andrius Vainauskas
    Posted 7 vasario, 2014 at 18:29 | Permalink | Atsakyti

    Va ir pasirodė žmogaus išprusimas. Ir dar nori Lietuvą vesti savo “teisingu keliu“. Susikurkit komuną iš savo pasekėjų ir galėsit žaisti socializmą, kol neatsibos stagnacija.

    • baltijostigras
      Posted 8 vasario, 2014 at 09:01 | Permalink | Atsakyti

      Tai kam man diskutuot su žmogum kuris nusišneka į pievas ir tiki viskuo ką jam telikas pasako, diskutuot su žmogum reikia tada, kada jisai yra bent kiek susipažinęs su ideologija, o ne informacija jam supūsta iš žiniasklaidos. Visi primityviai mąstantys žmonės iškart išsigąsta socializmo tiek nacionalizmo, net neišnagrinėja iki galo filosofinės dalies. Taip ir neįrodėt kuom ta demokratija geresnė už mano ideologija…

  9. Andrius Vainauskas
    Posted 8 vasario, 2014 at 12:56 | Permalink | Atsakyti

    Vakarų ir rytų vokietijos pavyzdys įrodo. Šiaurės ir pietų korėja. Ta pati tauta, skirtinga santvarka. Vieni stagnuoja, kiti klesti.

    • baltijostigras
      Posted 8 vasario, 2014 at 13:33 | Permalink | Atsakyti

      Taip, vieni turi vertybes kiti ne…

  10. Andrius Vainauskas
    Posted 8 vasario, 2014 at 20:35 | Permalink | Atsakyti

    Na dėl ekonomionio faktoriaus matyt jau pripažystate, kad kapitalizmas sociualizmui duoda į vienus vartus.
    Kas dėl vertybių, tai liūdnai pagarsėję nacizmas, tiek komunizmas yra padarę daugybę nusikaltimų žmoniškumui. Nebuvo laikomasi prigimtinių žmogaus teisių – teisių priklausančių visiems žmonėms, nepriklausomai nuo jų pilietybės, gyvenamosos vietos, lyties, etninės kilmės, odos spalvos, religijos, kalbos, ar kitų aspektų. Šios teisės yra viena su kita tiesiogiai susijusios, viena nuo kitos priklausančios ir nedalomos. Jos nekinta nuo to ar keičiasi įstatymai ar sąntvarka. Taigi tamstos įsivaizduojama “santvarka“ nepakeis to ką žmogus gauna gimęs.

    • baltijostigras
      Posted 9 vasario, 2014 at 09:22 | Permalink | Atsakyti

      o tai jau demokratai laikosi žmogaus teisių? Subombardavo Libija, Iraka ir vaidina didvyrius…Irake milijonas ar daugiau žmonių žuvę, tiek Sadamas Huseinas nėra padares žalos Irako žmonėms kiek Amerika ir satelitai jos, Libija tas pats, ale diktatorius buvo ir Libija pirmavo su juo Afrikos ekonomikoje, ir socialinėme išsivystimo lygyje. Bėje Libija buvo socialistinė valstybė ir žmonės ten gyveno geriau negu šudokratinėje Lietuvoje kur ale galim išsirinkt valdžia kuriai smegenys paplauke…Amerika ir vakarai visad pažeidinėja žmogaus teises labiau negu tu manai, Reigano “Contras“ žudikai (laisvės gynėjai ir kariai) žude belekiek civilių, vakarams jie gėris, civilizuotam mąstymui žudikai, toliau Sirijos sukileliai kurie išplėše žmogui širdį ją pradėjo valgyt, taip pat žudo civilius ir kelia neramumus, vakarams herojai – Sirijai ir civilizuotam mąstymui – žudikai. Irako daugiau nei milijonas žuvusių civilių, išnaikinta valstybė ir sugriauta iki pamatų, nors masinio naikinimo ginklų nerasta ir Al-Qaidos taip pat, vėl gi jūsų barbariškam mąstymui normalu. Bet vėl tenka pripažinti Sadamo Irakas buvo socialistinė valstybė kuri taip pat buvo labai išsivysčiusi ekonomikoi, bet vėlgi jūs kadangi tikite vakarų korpokratine valdoma žiniasklaida kuri nesamones pompuoja tai galit man teigti ką norit. Izraelis okupuoja Palestina ir šauke ant visų aplinkui – vakarams norma, rytų šalys dėl to ir nenori turėt jokių ryšių su sionistine valstybe.Kada yra renkami pinigai padėti Afrikos gyventojams gauti maisto, tai jie gauna vakcinų kurios yra neaiškios, ar aliejaus, ar panašaus nereikalingo šūdo, kai jiems reikia normalios pagalbos, o korpokratai susirenka dauguma lėšų sau. Čia vadinama humanitarinė pagalba, Lietuva šūdokratinė valstybė, kuri nebeturi vertybių, piliečiai vienas kitą žudo, nerodo pagarbos, visi gyvena konsiumerizmo iliuzijoje, niekam nieks nerūpi, nieks nežino kas ką parlamente daro, parlamentas ir partijos jame finansuojamos bankų ir kitų klerkų, kad dirbtų jiems, bėje ir dirba ypatingai ES okupantų naudai, teisėsauga senai nieks nepasitiki, milžiniška emigracija, pyderastizmo propagavimas, ir tolesnis vakarų kolonizavimas tik parodo kokia tai demokratija…kol nepaskaitysit visko iki galo ir kol neiišsiaškinsit visko pilnai, tol šita diskusija neturės jokio pagrindo, nes jaučiuosi lyg ginčydamasis su savo teisės mokytoja, kuri irgi amžiais šūda mala kaip Lietuvoje gera ir smagu gyventi, ir neduok dieve būsi konservatyvus save gerbiantis Lietuvis – HOMOFOBAS, FAŠISTAS, NACIS, ir t.t….

  11. Andrius Vainauskas
    Posted 9 vasario, 2014 at 17:36 | Permalink | Atsakyti

    Ar jūs tamsta bandot apginti savo poziciją ar bandot išsisukti? Kodėl lyginat Libiją neva ten geriau nei Lietuvoj. Tai jūs lyginkit tokias šalis kurių pradinės sąlygos prieš įvedant socializmą bovo vienodos pvz rytų ir vakarų Vokietijos, o ne Lietuvą su naftos valstybę. Kažkodėl prireikė net sieną pastatyti, kad rytinis Berlynas neliktų be gyventojų – taip visi bėgo į vakarus.

    Jūs būkite konservatyvus save gerbiantis lietuvis, bet gerbkit ir kitus žmones, nes kitos sekusalinės orientacijos žmonės, kitataučiai, kitos rasės žmonės irgi save gerbia. Ir jie turi tokią pačią prigimtinę teisę tokiais būti, gyventi ten, kur gimė ar užaugo, rinktis į taikius susirinkimus ir t.t.

  12. baltijostigras
    Posted 9 vasario, 2014 at 21:39 | Permalink | Atsakyti

    Tai tegul ir gyvena, savo šalyse, ir puoselėja savo kultūra. Mum nereikia bekultūrės Europos, ir homiku, lezibiečių, zoofilų, pedofilų ir t.t. Lietuviai visad sugyveno su kitom tautom, bėda ta kad mums visad lipdavo ant galvų visi, todėl ir esam tokie tolerastiški, kai reikia būti agresyviems, ir konservatyviems. O jei kas nori labai gyventi liberastiškoj šaly, tegu šutina į Amerika ar dar kur nors. O dėl bėgimo, tai vergai visad bėga ten kur daugiau moka, tas pats ir su Lietuviais, bėga į vakarus, nes už kojų valyma daugiau moka, bet nieks nekovoja, niek nekelia audrų, o daro “taikius“ niekam tikusius susirinkimus…

  13. Andrius Vainauskas
    Posted 10 vasario, 2014 at 09:19 | Permalink | Atsakyti

    O gal tegul, kas nori gyvent totalitarinėj valstybėj tai tegul šutina į šiaurės Korėją, o tie, kas nori gyvent laisvoj šaly tegul gyvena, kur nori? Kuo tamsta geresnis už kitus, kad tokius reikalavimus keliat kitiems, o ne sau?

    • baltijostigras
      Posted 10 vasario, 2014 at 10:32 | Permalink | Atsakyti

      Pirma as ne uz totalitarine valstybę, o už ideologija paremta tautos ir nacijos išlikimo pagrindais, jos kultūra ir principais. Dabar Lietuva kaip jūs teigiat ale labai laisva, su primesta liberastiška vakarietiška kultūra į kurią dauguma Lietuvių žiūri su panieka, valdžia kuri dirba kitam šeimininkui, ir kultūra kuri baigia išnykt. Vergai bėga kur jiems daugiau moka, ir tai vadinama darbo (vergų) rinka. Kalbant apie Šiaurės Korėja tai matosi, kad žinot tik tiek kiek per telika jum pasakoja koks buvęs komunistas (dabar jau liberastas) Čekuolis ar dar kokia nors vakartietiška dokumentika. Neksaitėt Jučės judėjimo pagrindų ir ideologijos ir galvojat, kad jau jie robotai ir zombiai, o ne žmonės. Tai leiskit paklaust, kas mes tokie? Ar ne zombiai kurie laksto paskui akcijas ir atrakcijas? Jie pasiruošę ginti savo tėvyne iki galo, nors JAV buvo grąsinus 7 kartus užmesti ant jų branduolinę bombą, ir kalbant apie tokies šalis, tai jų ne viena, yra Kuba, Venesuela, Iranas, Sirija ir t.t. Vakarietiška žiniasklaida varo ant tų šalių vien dėl to, kad jos išliko ir nori išlikti nepriklausomos (nors Venesuelos prezidentas kazkada buvo CŽV nužudytas), bet šalis sukilo ir nuvertė JAV marijonete. Pasakysių tiek, kad žinot tiek kiek žiniasklaida valdoma jum sako, daugiau nediskutuosiu, nepadarėt nei vienos išvados kuom ta jūsų demokratija geresnė, kai aš jum mečiau šusnį įrodymų, kad ji tokia nėra, ir, kad mes esam tik kolonija pigios vergų rinkos vakarams…Lietuvai reikia kultūrinės ir tautinio socializmo revoliucijos, norint išlikti, klestėti ir būti nepriklausomiems, kapitalizmas tėra maras, skaldantis mases ir priverčiančius kautis tarp savų užuot kovėsi su tikrais priešais, o tokie liberastai kaip jūs tėra priešai einantys buržujiško liberalkapitalizmo keliu ir manantiems, kad viskas yra gerai, vien dėl to, kad nesugebama įsigilint į platesnę ideologinę gairę, o remiamasi primityviomis žiniomis išgirstomis iš buržujų.

  14. Andrius Vainauskas
    Posted 10 vasario, 2014 at 11:44 | Permalink | Atsakyti

    Jūs aiškinat, kad maždaug smėlio pliažas yra akmenų pliažas, nes smėlyje yra akmenukų – va akmenukas, va akmenukas, va akmenukas. Lietuvių kultūra neišnyko, net sistemingo prievartinio rusinimo, genocido ar trėmimo akivaizdoje, o dabar sakote, kad jau dabar tai ojojoj kultūra baigia išnykti. Žinot, kai žmogus mažus dalykus vaizduoja, kaip nežinia kokią baisią katastrofą, tai atrodo truputį, kaip karikatūra. Žinot tą pasaką, kaip katinui atrodė, kad dangus griūva?

    Ir prie ko čia tos tarptautinių santykių rietenos? Vis bandote išsisukti ir nukreipti kalbą, kai faktai byloja apie socialistinių valstybių stagnacinę būseną. Istorija parodė, kad socializmas buvo eksperimentas, kuris nepasiteisino.

    Aš iš dalies suprantu, kad jūs beprotiškai mylite Lietuvą ir esat begalinis jos patrijotas, kas yra sveikintina, tačiau įtariu, kad tamsta esat apakintas Šapokos Lietuvos istorijos romantinio nušvietimo, kad neva Lietuvos Istorija yra tokia didinga, kad nugriūti galima. Iš tiesų kitų valstyvių istorija, kad ir pvz Didžiosios Britanijos kur kas įspūdingesnė nei mūsų, kai palygini. Tada toks perdėtas, vos ne religinis, lietuvybės išaukštinimas, kai palygini, atrodo kiek arogantiškai. Reikia suprasti, kad mes didžiąją istorijos dalį buvom ne daugiau nei vidutiniokai ir kad, dabar yra metas, kai galime kažką pakeisti dirbdami Lietuvos naudai ir gėrybei.

  15. 1
    Posted 25 rugsėjo, 2014 at 23:28 | Permalink | Atsakyti

    Tai prie ruso buvo geriau?:)

    • Posted 18 spalio, 2014 at 07:37 | Permalink | Atsakyti

      Negyvenau niekada prie ruso, taciau as kalbu apie socializma ir jo kultura. Dabar viskas aplinkui netikra ir vyrauja pinigu bei hedonizmo era. Taciau galbut tai ne kapitalizmas ir net ne ES kalte kad mes esame versiai kurie i vienas kita negali paziuret. Per ilga laika pradejau suprast, kad realiai neturime jokios pilietines visuomenes, turim individu banda ir stai del ko Lietuva eina zemyn labai greit.

  16. Posted 31 sausio, 2017 at 08:04 | Permalink | Atsakyti

    Super :)))

Parašykite komentarą