Baltijos Tigras „Apie religiją“


Kagi kagi, buvęs liokajus atsisės pasedėti į kalejimą už popiežiaus paslapčių atskleidimą. Ir visa tai kaip Paolo Gabriele sakė – iš meilės popiežiui :D. Tai jau… kur gi ne. Man visada atrodė, kad religija skirta tik vergams pavargusiems nuo gyvenimo sunkumų.

Aš manau, kad popiežius turėtų būti teisiamas tribunole ir visos jo paslaptis turėtų būti atskleistos. Negana to, jis turėtų būti teisiamas ir už melavimą ir galbūt pedofiliją. Ar pastebėjote, kada Afrikoje žmonės neturi ką valgyti, o popiežius jiem sako – nieko tokio, tai tik gyvenimo išbandymas, po kurio visi pakliūsite į rojų 😀 vietoj to, kad paukotų savo milijonus Afrikai. Bet religija amžinai buvo susieta su nepažanga, pinigais, korupcija. Naujiesiams laikams nereikia religijos, o reikia pažangos. Religija visada buvo trugdis mokslui ir pažangai. Dievas aukštai, o banko sąskaitos jis neturi. Todėl nustokit aukot tom korumpuotoms bažnyčioms mielieji.

5 Comments

  1. Posted 7 spalio, 2012 at 10:15 | Permalink | Atsakyti

    Popiežius yra dundukas, melo ir apgaulė rūmų prezidentas. Religija yra iš tiesų skirta vergams pavargusiems nuo gyvenimo sunkumu. „Po kiek opiumas liaudžiai?“- klausė apie religiją Ostapas Benderis. Kitas dalykas, ar tai yra blogai? Trečia, kad jų (religijų) yra labai daug. Vien tik SKY TV jų pristatoma apie 20. Man patinka Sky 649 transliuojamas vedų kanalas: labai gražios dekoracijos ir neblogas giedojimas.

    Tai, kad jomis reikia kažkiek domėtis, tai faktas. Tam, kad neįkliūti. Nepradėti būgnelį mušti „Harė Krišna!“. Iš tiesų, Bhavatgita yra labai įdomus kūrinys, tik jos apimtis nėra 600 puslapių su išplėstais guru komentarasi, o tik 60. Tema maždaug tokia; susirenka dviejų brolių giminės ir vyksta pasiruošimas muštynėms. Čia pat pasirodo Krišna…

    Geriausia yra mokytis iš svetimų klaidų. Prancūzai masiškai išpjovę dvasininkiją revoliucijų metu iki šiol laiko švietimą ir bažnyčią atskirtyje. Kaip ir bet kokią religiją. Kodėl tokią nuostatą nepadarius Lietuvos švietimo aksioma? Airiai tik šiais metais NUTRAUKĖ diplomatinius santykius su Vatikanu. Ir tai – labiausiai katalikiškos šalies Europoje žingsnis. Kodėl Lietuvai nepasimokius iš airių? „Da Vinči kodas“ sukėlė pasaulinį sąmyšį (knygos, žinoma, neverta skaityti, bet filmas yra geras). O prieš keletą metų surasta „Judo evangelija“ vadinama „Judo verksmu“ atrodytų, turėtų padėti galą.

    Musulmonai kelia sparną, bet jokių rezultatų nematyti, išskyrus pas šiitų krypties musulmonus Irane, kuris, greitai dėl pažangumo bus užkariaujams, greičiausiai, Šiaurinė Nigerijos pusė jau užimta islamistų, kuri siekia išstumti pietiečius krikščionis, kurie nesidalina su šiauriniais už naftą gaunamais 50 milijardų dolerių per metus (The Economist, priešpaskutinis).

    Užtenka žinoti vieną dalyką, kad KAPITALIZMO SISTEMA BUVO SUKURTA KATALIKŲ BAŽNYČIOS.

  2. BaltijosTigras
    Posted 7 spalio, 2012 at 18:20 | Permalink | Atsakyti

    Religija pats parpasčiausias, bet ir bukiausias pasiteisinimas karui.

  3. zilvytis
    Posted 29 sausio, 2013 at 20:48 | Permalink | Atsakyti

    Tik 1992 antraisias Vatikanas oficialiai pripazino,kad zeme sukasi aplink saule, o ne atvirksciai. Tai faktas, galit pagulint, anglu arba rusu kalba tikrai rasit. Taip ir man juoka sukelia kaikurios citatos. Pvz. kuo sunkiau bus tau ant zemes tuo lengviau po mirties. Mol iseina dabar kentek verge ir nekelk bunto pries vergvaldzius, o kai padvesu uz tai tau rojus garantuotas! 😀
    Del linksmumo i tema filmuka ikelsiu, rusu kalba kaspranta, tai susileisit : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RopvPNiPiT0

Parašykite komentarą